Nemate motivaciju? Teško vam je da se izborite sa stresom? 


Budite se bez želje da nastavite dan ili da ga uopšte započnete?


Ne vidite smisao u bilo čemu, prestali ste da se družite? Gubite apetit, san vam je loš i nepravilan? Povukli ste se u sebe? 


Sve ovo je moguće promeniti. Izlečite se od anksioznosti i depresije, bez upotrebe lekova.


KAKO?Magnetna stimulacija tačaka na mozgu. 


Repetitivna transkranijalna magnetna stimulacija (rTMS) predstavlja najsavremeniju metodu lečenja anksioznosti i depresije.


Trenutno je ova metoda dostupna u Njujorku, Londonu, Berlinu, i kod nas, u klinici INOVIUM NEURO. 


Bez upotrebe lekova, bez neželjenih posledica, bezbolno. .KAKO JE TO MOGUĆE?


Bez upotrebe lekova, bez neželjenih efekata

Repetitivna transkranijalna magnetna stimulacija (rTMS) predstavlja metodu neinvazivne stimulacije mozga, primenom oscilirajućeg magnetnog polja visokog intenziteta. Nizom pulseva se pobuđuju neuralni elementi u moždanoj kori. Upravo na ovaj način, nakon niza istraživanja u svetu i kod nas, utvrđena je bezbednost primene i efikasnost tretmana, na prvom mestu kod depresija koje se ne popravljaju primenom uobičajenih lekova, ali isto tako i u poboljšanju raspoloženja.


A DA LI TO BOLI?
Potpuno bezbolno.


rTMS tretman je potpuno bezbolan i neinvanzivan. Uređaj se podesi iznad određene tačke na glavi odakle nizom kratkih magnetnih pulseva stimuliše nerve u moždanoj kori.Ne dozvolite da vas anksioznost i depresija spreče u življenju aktivnog i ispunjenog života.KO TO RADI KOD NAS?


Stručnost, pre svega.Tretman rTMS, kao i ostale oblike lečenja u našoj klinici sprovodi profesor doktor Tihomir V. Ilić, dugogodišnji profesor, a trenutno i dekan Medicinskog fakulteta VMA. Školovao se u Srbiji i Nemačkoj, ima trideset godina iskustva u kliničkom radu i istraživanjima inovativnih metoda lečenja bolesti nervnog sistema. Profesor Ilić je pionir inovativnih načina lečenja i jedan od svega nekoliko stručnjaka u svetu specijalizovanih za ovaj tretman.


A KOLIKO TRAJE LEČENJE?Koliko dugo traje lečenje?


Nakon konsultacija sa našim specijalistom, u zavisnosti od stanja pacijenta se individualno propiše dužina i intenzitet tretmana. Uobičajeno se radi jedna sesija stimulacije dnevno, u pojedinačnom trajanju od 37.5 minuta, tokom 4-7 nedelja.


KAKO DA ZNAM DA LI JE TO ZA MENE?


Više informacija o neurološkom pregledu pročitajte OVDE

Za informacije o cenama naših pregleda posetite stranicu Cenovnik.

Za sva dodatna pitanja i u vezi pregleda budite slobodni da nas kontaktirate +381 69 68 66 03.

Ukoliko želite da zakažete pregled, možete to učiniti putem telefona +381 69 68 66 03 ili e-maila office@neuro.rs.
Zakažite besplatan informativni pregled


Kako biste se iz prve ruke uverili u sve ono što smo vam rekli, slobodno nas pozovite i obavite besplatan informativni pregled kako biste se podrobnije upoznali sa mogućnostima rTMS metode lečenja i uslugama INOVIUM NEURO klinike. ​ Pozovite nas na: +381 69 68 66 03 ili nas posetite na adresi Prote Mateje br. 38 (kod Slavije), Beograd. ​ Takođe nam možete poslati i pitanje na mail: office@neuro.rs - ili popuniti formu ispod.

Zakažite pregled